Kontraktor Elektrik berdaftar Suruhanjaya Tenaga ECOS

5 SEBAB MENGAPA PERLUNYA MENDAPATKAN PERKHIDMATAN KONTRAKTOR ELEKTRIK BERDAFTAR DIBAWAH  SURUHANJAYA TENAGA ( ST ) / TENAGA NASIONAL BERHAD ( TNB ) BAGI KESELURUHAN PEMASANGAN ELEKTRIK (MALAYSIA STANDARD)

Anda digalakkan mendapatkan kontraktor atau syarikat yang didaftarkan dibawah Suruhanjaya Tenaga dan Tenaga Nasional Barhad didalam kerja-kerja yang berkaitan Kejuruteraan Elektrik. Ini bertujuan bagi mengelakkan sebarang ketidak patuhan pemasangan, penyelenggaraan serta pentauliahan di laksanakan diluar spesifikasi yang sepatutnya digunakan.

Berikut adalah 5 sebab dan asbab mengapa perlunya kontraktor yang berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga / Tenaga Nasional Berhad bagi pemasangan atau penyelenggaraan alatan elektrik :

  1. Kadar harga mengikut jumlah peratus dari kadar semasa yang ( Diumumkan kerajaan )
  2. Pemilihan barangan berdasarkan spesifikasi atau piawaian yang diiktiraf jabatan kerja raya secara ( module )
  3. Pemasangan dan penyelenggaraan adalah daripada kalangan individu yang ditauliah
  4. Pengurusan tapak kerja dilaksanakan serta dipantau dengan cemerlang
  5. Penyerahan tapak kerja berdasarkan pepasangan Dan fungsi sistem pemasangan kontraktor Elektrik bersama pemilik premis

Berikut adalah senarai pendek yang dapat membantu anda serta rakyat Malaysia bagi memahami perlunya bagi mendapatkan kontraktor berdaftar dengan Suruhanjaya Tenaga dan Tenaga Nasional berhad untuk keselamatan nyawa dan jiwa yang disayangi .

Sekiranya anda khuatir dan tidak yakin dengan keputusan anda , hantarkan enquiry kepada syarikat kami bagi bantuan dan penyelesaian

 

We are here to help you

Are you looking for any buidling or properties maintenance? or even fixing your aircond, plumbing or any wood working services? Do not hesitate to contact us now. We are here to help.

Pin It on Pinterest

Share This
Need Help? Chat with us